Tikastuotteet

Pisko tikkaat tarjoavat turvalliset kulkuyhteydet vesikatolle, katolla liikkumiseen harjalle, savupiipulle, kattoluukuille ja muille huollettaville kohteille. Pisko tikkaista löytyy myös ratkaisut turvalliseen alas pääsyyn parvekkeilta ja yläkerran huoneista.

Pisko tikkaat valmistetaan kotimaisista raaka-aineista Lapuan Härsilässä sijaitsevassa teollisuushallissamme erittäin huolellisen laadunvalvonnan alla. Tikasvalikoimastamme löytyy ratkaisut omakoti- ja teollisuusrakentamiseen.

Yksinkertaista monipuolisuutta

Pisko tikkaat ovat käyttötavoiltaan monipuolisia. Samat rungot soveltuvat seinä- ja lapetikkaiksi, hätäpoistumistikkaiksi ja sivutikkaiksi. Tikkaissa käytetään normaalin tikasrungon lisäksi kullekin kattotyypille ja käyttötarkoitukselle soveltuvia kiinnikkeitä.

Materiaali:

Pisko tikkaat valmistetaan kuumasinkitystä teräsputkesta. Tikkaat valmistetaan niittaamalla. Tikkaiden runkomateriaali on vahvuudeltaan 1,25 mm.

Tikasrunkojen materiaali
- Paarteen materiaali Zn 1,25 x 25 x 45 mm
- Puolaputki 1,25 x 25 mm
Käyntileveys
- 400 mm

Varastovärit ja -pituudet:

Perusmitat tikkaille ovat 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m. Tikkaita voidaan helposti liittää toisiinsa tikkaan rungossa olevien supistusten ansiosta. Esimerkiksi 2,7 m ja 3,3 m tikasrungoista tulee 6 metrin tikas. Liitoksen varmistus tapahtuu ruuviliitoksella.

Tikkaiden vakiovärit ovat valkoinen RR 20, tumma harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, tumma ruskea RR 32, musta RR 33 ja sinkitty. Tuotteita toimitetaan tarvittaessa myös muina RR- ja RAL-värisävyinä.

Seinätikkaat

Pisko seinätikkailla katolle kiipeäminen on turvallista. Pisko seinätikkaat täyttävät lujuus- ja korroosiokestovaatimukset, jotka RT-ohjekortissa (RT 85-10708) on talotikkaille annettu.

Pisko seinätikkaat soveltuvat niin omakotitalo kuin teollisuusrakennuksiin. Tikkaat voidaan varustaa nousukiskolla tai selkäsuojuksella olosuhteiden sitä vaatiessa. Pisko tikkaisiin on saatavana myös esim. kiipeilyeste vaikeuttamaan lapsien kiipeämistä tikkaille.

Seinätikkaiden tuoteluettelosta löydät tikkaisiin kuuluvat osat.

Lapetikkaat

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja/tai kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen vesikatolla. Pisko lapetikkaat johdattavat esimerkiksi nuohoojan vaivattomasti työnsä ääreen savupiipulle. Pisko lapetikkaat ovat CE merkittyjä jokainen kattotyyppi huomioiden. VTT:n valvonnan alaisena on suoritettu hyväksytysti vaativat staattiset ja dynaamiset testit, jotka lapetikkaille tulee tehdä. Tuotannonaikainen testaus Pisko lapetikkaille on lisäksi erittäin tarkka.

Lapetikkaiden tuoteluettelosta löydät katolle tuleviin tikkaisiin kuuluvat osat.

Turvatikkaat

Pisko turvatikkaat ovat turvallinen valinta pientalojen hätäpoistumistieksi. Hätäpoistumistikkaat on asennettava, jos ikkuna on yli 3,5 metrin korkeudella maanpinnasta (Suomen rakentamismääräyskokoelma F2). Turvatikkaiden yhteyteen voidaan tarvittaessa asentaa sivutangot helpottamaan siirtymistä ikkunasta tikkaalle.

Turvatikkaiden tuoteluettelosta löydät turvatikkaisiin ja sivutankoihin kuuluvat osat.

Pelastautumisluukku

Pisko tuoteperheestä löytyy ratkaisu myös kerrostalojen hätäpoistumisteihin. Pisko pelastautumisluukku tarjoaa turvallisen poistumistien hädän hetkellä.

Materiaali

- Pulveripolttomaalattu sinkitty teräs
- Yläkansi alumiinia
- Tikas avattuna 1900 x 450 mm

Pisko pelastautumisluukku on testattu VTT:n toimesta ja se täyttää paloluokan EI 60 vaatimukset käytettäessä eristykseen kahta 30 mm kivivillalevyä ja paloluokan EI 120 vaatimukset käytettäessä kahta 50 mm kivivillalevyä. Testauksesta on saatavilla testausselosteet VTT-S-03346-11 ja VTT-S-01772-11.

Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja Pisko pelastautumisluukusta!

MAX-Team Oy

Max-Team Oy omaa pitkän kokemuksen sekä rautaisen ammattitaidon peltituotteiden valmistuksessa sekä myynnissä. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja toimimme pääasiassa Hyvinkää, Uusimaa, Kanta-Häme, Helsinki, Vantaa, Espoo, Itä-Uusimaa ja Länsi-Uusimaa alueilla.

Vahvuuksiimme kuuluu asiakaslähtöinen toiminta sekä hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet jotka valmistamme kustannustehokkaasti asiakkaan eduksi sekä luotettavat ja nopeat toimitukset.
Iso varastomme pitää huolen siitä, että tuotteita on aina saatavilla heti mukaan sekä oma automme toimittaa tilauksesi suoraan kotiovelle!

Olemme Pisko-sadevesijärjestelmien/kattoturvatuotteiden jälleenmyyjä.
pisko hahmo