Lumiesteet

Lumieste tiilikuviopeltikatolle

Lumiesteillä estetään vaaratilanteet, joita lumen ja jään katolta putoaminen saattaa aiheuttaa. Lisäksi lumiesteillä voidaan suojata katolla sijaitsevia rakenteita. Lumiesteitä tulee käyttää katolla, kun sen jyrkkyys on 1:8 tai jyrkempi. Lumiesteet tulee sijoittaa mahdollisimman lähelle räystästä siten, että lumikuormat siirtyvät kantaviin rakenteisiin.

Pisko lumiesteet ovat kestäviä ja pitkäikäisiä. Lumiesteet ovat testattu ja täyttävät ruotsalaisen standardin ”Takskydd-Snöräcken-Funktions-krav” SS 83 13 35 -standardin vaatimukset. Lumiesteen ja sen kiinnityksen tulee kestää vähintään 5 kN/ m lappeensuuntainen kuormitus

Pisko lumiesteissä ja -kattosilloissa käytettään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuudensäätölevyä. Kiinnikkeitä valmistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Lumiesteiden tuoteluettelosta löydät kaikki lumiesteisiin kuuluvat osat.
Lisätietoa lumiesteistä eri kattotyypeille saat myös tuotekorteista, löydät linkit näihin sivuvalikosta.

Materiaali

- lumiesteputken materiaali 1,25 mm Zn rakenneteräs
- lumiesteputken halkasija 32 mm ja pituus 3000 mm
- lumiestekiinnikkeiden materiaali 2,5 mm Zn teräs

Varastovärit

Pisko lumiesteitä on saatavana pulverimaalattuna.

Lumiesteiden vakiovärit ovat tumman harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, tumman ruskea RR 32, musta RR 33 ja sinkitty. Tuotteita toimitetaan tarvittaessa myös muina RR- ja RAL-värisävyinä.

MAX-Team Oy

Max-Team Oy omaa pitkän kokemuksen sekä rautaisen ammattitaidon peltituotteiden valmistuksessa sekä myynnissä. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja toimimme pääasiassa Hyvinkää, Uusimaa, Kanta-Häme, Helsinki, Vantaa, Espoo, Itä-Uusimaa ja Länsi-Uusimaa alueilla.

Vahvuuksiimme kuuluu asiakaslähtöinen toiminta sekä hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet jotka valmistamme kustannustehokkaasti asiakkaan eduksi sekä luotettavat ja nopeat toimitukset.
Iso varastomme pitää huolen siitä, että tuotteita on aina saatavilla heti mukaan sekä oma automme toimittaa tilauksesi suoraan kotiovelle!

Olemme Pisko-sadevesijärjestelmien/kattoturvatuotteiden jälleenmyyjä.
pisko hahmo