Kattosillat

Pisko kattosilta turvalliseen katolla liikkumiseen

Kattosiltoja käytetään seinä- ja lapetikkaiden jatkeena turvallisten kulkuteiden rakentamiseen katolla sijaitseville huoltokohteille esim. savupiipulle. Pisko kattosillat ovat rakenteeltaan tukevia, kestäviä ja hyvin lunta läpäiseviä. Kattosillat ovat läpikäyneet vaativat testit ja ovat laadultaan erittäin korkealuokkaisia. Pisko kattosillat ovat CE merkittyjä.

Pisko kattosillat ovat helposti ja siististi jatkettavia. Kattosillan suunnittelussa on huomioitu turvallisuus, jonka johdosta kattosilta ritilässä on liukastumisesteet. Pisko kattosilloissa ja lumiesteissä käytetään samoja kiinnikkeitä. Kattosilloissa käytetään peruskiinnikkeen lisäksi kaltevuuden säätölevyä. Kiinnikkeitä valmistetaan kaikille yleisimmille kattotyypeille.

Kattosiltojen tuoteluettelosta löydät kaikki kattosiltoihin kuuluvat osat.
Lisätietoa kattosilloista eri kattotyypeille saat myös tuotekorteista, löydät linkit näihin sivuvalikosta.

Materiaali:

Kattosillat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä.
- Kattosillan materiaali 1,25 mm Zn
- Kiinnikkeiden materiaali 2,5 mm Zn

Kattosillan käyntileveys
- 350 mm

Kattosillan pituus
- 3000 mm

Varastovärit:

Pisko kattosiltoja on saatavana pulverimaalattuna.

Kattosiltojen vakiovärit ovat tumman harmaa, RR 23, punainen RR 29, tiilenpunainen RR 750, tumman ruskea RR 32 ja musta RR 33. Tuotteita toimitetaan tarvittaessa myös muina RR- ja RAL-värisävyinä.

 

MAX-Team Oy

Max-Team Oy omaa pitkän kokemuksen sekä rautaisen ammattitaidon peltituotteiden valmistuksessa sekä myynnissä. Yritys on perustettu vuonna 1996 ja toimimme pääasiassa Hyvinkää, Uusimaa, Kanta-Häme, Helsinki, Vantaa, Espoo, Itä-Uusimaa ja Länsi-Uusimaa alueilla.

Vahvuuksiimme kuuluu asiakaslähtöinen toiminta sekä hyvä palvelu, laadukkaat tuotteet jotka valmistamme kustannustehokkaasti asiakkaan eduksi sekä luotettavat ja nopeat toimitukset.
Iso varastomme pitää huolen siitä, että tuotteita on aina saatavilla heti mukaan sekä oma automme toimittaa tilauksesi suoraan kotiovelle!

Olemme Pisko-sadevesijärjestelmien/kattoturvatuotteiden jälleenmyyjä.
pisko hahmo